Mejkap trendovi za zimu 2015/2016.

Autor: uniq
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Mejkap trendovi za zimu 2015/2016. uveliko su predstavljeni na modnim pistama. Vreme je da ih proučite i proverite koji od tih trendova odgovara i vama!

 

Ovako su bili našminkani Kavalijevi modeli

UPADLJIVA ŠMINKA NA OČIMA

Mejkap trendovi za zimu 2015/2016. nalažu da oči budu istaknute. U modi su sive, braon i zlatne senke, kao i neprolazni trend „smokey eyes“. Zato, ako volite ove boje, i ako vam dobro pristaju, nabavite ih u svetlijim i tamnijim nijansama, kako biste mogli da postignete smokey eyes.

U modi su i upadljive trepavice – jako našminkane, premazane crnom maskarom u više slojeva, ili veštačke.

Takođe, nabavite ajlajner, ako ga dosad niste koristili. Mejkap trendovi za zimu 2015/2016. predviđaju geometrijski pravilne polukružne linije, izvučene i na gornjem i na donjem kapku. Kao alternativu crnom lajneru, možete koristiti tamnoljubičast ili siv.

Obrve su ove jeseni i zime istaknute, treba da imaju normalnu debljinu, pa ih zato popravite šminkom, ako su tanke ili previše očupane na nekim mestima.

 

Revija Ešli Vilijams

TAMNE USNE

Zaboravite na bejbiroze i „nude“ nijanse ruža. Mejkap trendovi za zimu 2015/2016. donose tamne usne, u boji šljive, maline, lavande, pa i nijanse crvene cigle. Ekstravagantnijim devojkama, koje su verne „rock looku“, beauty stilisti preporučuju tamnobraon, tamnoljubičastu, čak i crnu. Naravno, morate voditi računa o tome da li vam takve boje pristaju uz ten, kako ne biste umesto na rok zvezdu, ličili na vampiricu.

Ukoliko se odlučite da naglasite usta, isključena je jaka šminka na očima. Mejkap trendovi za zimu 2015/2016. preporučuju tamne boje, dakle, odlučite se ili za upadljive oči ili za upadljive usne. Nema sredine.

 

Bronzani ten na modelu Maks Mara

TOPAO TEN

Ove jeseni i zime u modi su podloge i puderi koji će licu dati preplanuli izgled. Mejkap trendovi za zimu 2015/2016. najavljuju ten u toplim tonovima. Nabavite BB kremu u bronzanoj nijansi. Na lice sa takvom podlogom nanesite bronzer na obraze, bradu, vilične kosti, nos i čelo. Da biste licu dali svežinu, na jagodice nanesite roze rumenilo.

Naravno, bitno je da šminku odaberete u skladu sa nijansom vašeg tena, kako ne biste izgledali kao da ste se kvarcovali. Prirodno tamnopute dame ne moraju da brinu. Njihov prirodni ten ove jeseni i zime biće u modi.

 

Loading Facebook Comments ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

01-home-frizerski
01-home-kozmeticki