Hair trendovi za jesen-zimu 2016/17.

Autor: uniq
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pravo je vreme da se posvetite kosi. Nakon izlaganja suncu, hloru i morskoj vodi, trebalo bi je skratiti, intenzivno negovati i pomoći joj da se regeneriše. Ukoliko još i razmišljate o promeni imidža, odaberite potpuno novu frizuru. Hair trendovi za jesen-zimu 2016/17. ne donose ništa revolucionarno novo, ali svakako daju dobre ideje za osvežavanje stajlinga.

KRATKI PAŽ

Nezaobilazan već nekoliko sezona, paž se sada vraća u svojoj kratkoj formi. Kosa sečena iznad ušiju, blago stepenovana na potiljku, ističe crte lica, pa najbolje pristaje damama sa ovalnim oblikom lica. Ova frizura čini da kosa izgleda gušće i bujnije.

Hair trendovi za jesen-zimu 2016/17. ne propisuju strogo da li kratki paž treba da bude ravan ili talasast. Ovako ošišanu kosu možete oblikovati kako želite. Ako volite pravilne geometrijske oblike, važno je da budete dobro ošišani, kako bi svaka dlaka bila na svom mestu. Ako ste pristalica ležernijih frizura, koje umekšavaju crte lica, poigrajte se talasima, gužvanjem kose i dužim pramenovima ostavljenim napred.

POLUDUGA STEPENASTA KOSA

Hair trendovi za jesen-zimu 2016/17. najavljuju i da će kosa do ramena biti hit ove sezone. U modi će biti kosa stepenovana uz lice, koja će tako dobiti na bujnosti i živosti. Kao i kod paža, i ovde važi pravilo da nema pravila kad je u pitanju tekstura, tako da kosu do ramena možete nositi i uvijenu i ravnu, kako vam bolje pristaje.

U ovu kategoriju frizura spada i dugi paž, odnosno paž do polovine vrata ili do ramena. Posebno je aktuelan onaj sa dužim prednjim pramenovima.

DUGA KOSA SA ŠIŠKAMA

Kad je reč o dugoj kosi, hair trendovi za jesen-zimu 2016/17. „razigraće“ je šiškama. Asimetrične, kratke ili duge i guste, njihova uloga je da naprave kontrast sa dužinom. Ako imate oštrije crte lica, poigrajte se ležernijom formom šiški, dok dame sa nežnijim crtama lica mogu da eksperimentišu i geometrijski pravilnim šiškama.

DVE VARIJANTE KRATKE KOSE

Hair trendovi za jesen-zimu 2016/17. nalažu da se kratka kosa nosi u formi dečačke frizure ili piksi varijanti. Ako ste devojka sa stavom i želite da naglasite lice, odlučite se za dečačku frizuru, a ako volite nežniji izgled, za vas je idealan piksi stajling.

KOJE SU BOJE U TRENDU

Hair trendovi za jesen-zimu 2016/17. podrazumevaju i odabir aktuelnih boja. U modi su venecijansko plava, riđa, pepeljasta i kestenjasta, kao i pramenovi koji treba da posvetle krajeve.

Loading Facebook Comments ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

01-home-frizerski
01-home-kozmeticki