Muška depilacija više nije tabu!

Autor: uniq
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Muška depilacija više nije nikakvo čudo. Kao i za žene, i za muškarce je ona uobičajen estetski tretman koji takođe doprinosi lakšem održavanju higijene. U našem salonu radi se depilacija leđa, stomaka, grudi, ruku i nogu.

Foto: Inmagine

Metroseksualci su probili led, ali su vremenom i muškarci manje posvećeni svojoj nezi shvatili da je depilacija jedan u stvari vrlo praktičan tretman, koji ih na duže vreme rešava dlaka na područjima na kojima im one smetaju.

STVAR HIGIJENE

Žene već odavno znaju koliko je lakše održavati higijenu kada ste se prethodno rešili dlaka na kojima se zadržavaju znoj i druge nečistoće. I dok je, zbog preosetljivosti žlezda u toj regiji, malje na pazuhu najbolje ukloniti brijačem, delovi tela na kojima dlake zauzimaju veću površinu mnogo se lakše i brže depiliraju voskom. U našem salonu radi se muška depilacija leđa, stomaka, grudi, ruku i nogu hladnim voskom.

Efekti depilacije zagarantovani su otprilike dve nedelje, a u zavisnosti od toga koliko brzo nekom rastu dlake, klijenti su mirni od tri do šest nedelja.

ZAŠTO JE DEPILACIJA BOLJA OD BRIJAČA

Dlake nakon brijanja muškarcima najčešće rastu odmah sledećeg dana, a to je praćeno svrabom, sitnim crvenim bubljicama i peckanjem. Osim toga, uvek postoji mogućnost da se posečete na nezgodnom mestu, što, usled znojenja, može stalno iznova stvarati iritacije. Depilacija, naravno, ne može biti bezbolna, ali traje kratko, sastoji se od nekoliko poteza, a koža se brzo nakon toga smiruje. Crvenilo koje se pojavljuje može da se umiri bejbi-puderom, bejbi-uljem ili preparatima namenjenim upravo za negu nakon depilacije. Ne treba da se bojite bola niti iritacija, žene se depiliraju mnogo duže od vas, pa, evo, još nisu odustale.

OBLIKOVANJE OBRVA

U našem salonu muškarci takođe mogu da dobiju uslugu oblikovanja obrva. Oni sa gustim, spojenim obrvama mogu da odahnu – voskom se suvišne dlake skidaju u dva-tri poteza.

 

Loading Facebook Comments ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

01-home-frizerski
01-home-kozmeticki